Kombinasi moden Baju dan sampin

Fokus kali ini lebih pada sampin yang berciri universal, yang mampu dipadankan dengan pelbagai warna baju melayu. Untuk pilihan warna baju, kami pilih warna simple iaitu putih. Tak banyak sampin yang kami dapat highlight kerana limited stock yang ada dengan kami buat masa ni. Apa-apapun kami suka sangat dengan yang mana kami ada ni sebab memang semua cantik , lebih-lebih lagi bila dipadankan dengan baju melayu putih, warna & design sampin begitu menyerlah (^^) wink wink.

Memandangkan ramai yang bakal jadi suami isteri musim cuti akhir tahun ni & sibuk mengurus majlis, suka kami nak cadangkan sampin-sampin yang sedikit kontra dengan warna baju melayu anda bagi menaikkan lagi saham anda depan bakal isteri pada hari istimewa nanti, hehe. Ingat time nak ngorat-ngorat dulu je ke kena jaga saham….nak dekat-dekat nak nikah lagi la kena jaga tau (^^)

Kalau ada yang berkenan boleh order melalui link kat atas sebelah kanan sana (^^)/ atau boleh sms/whatsapp ke 0102270137. Untuk survey koleksi sampin songket selebihnya boleh buka katalog kami melalui link kat atas kanan sana juga (^^)/

Terima kasih ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s