Sampin tenun moden 2014

Sepanjang tahun ini, koleksi sampin kami banyak bertukar tema, sekejap bunga sahaja & tiba-tiba bertukar pada corak diamond. Design cantik-cantik pula datang & pergi, jadi kami harap kepada anda yang masih mencari-cari sampin songket anda, baik pilih cepat-cepat takut nanti semua yang HOT dibeli orang (^^)v

kualiti dan nilai estetika sampin songket kami mempunyai keunikannya yang tersendiri dan mampu menjadi satu aset yang penuh dengan nilai budaya dan tradisi. Pemakaiannya boleh dipadankan dengan kebanyakan warna-warna baju kebiruan lembut ataupun warna-warna komplimentari yang lain bagi menaikkan lagi keindahan sampin songket. Saya suka bagi nama songket “universal” pada beberapa sampin yang saya rasa mampu dipadankan dengan hampir semua warna baju 🙂

Untuk anda yang sedang mencari tu, boleh relax & survey santai-santai page kami disini atau lagi senang terus ke koleksi MEGA kami di fb AQ Songket | AQ FAshionist . KONFIM RAMBANG MATA ,hehe 🙂

Disini kami sertakan beberapa sampin songket yang menarik untuk santapan mata (0_0). Semua sampin dalam gambar-gambar ni bernilai RM 850, best price kami boleh offer > RM 750<< Postage adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia & kami juga akan sertakan 1 hadiah PERCUMA untuk setiap pembelian (^^)v

Tapi ingat ni bukan semua tau. Nak lagi pergi ke galeri penuh kami di Facebook . Tapi kalau dah ada yang berkenan kat sini & nak order terus pun boleh. Isi sahaja borang kat bawah ni & nanti kami akan hubungi anda A.S.A.P atau boleh sms / whatsapp kami di 0102270137 🙂

Terima kasih semua ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s