Songket koleksi Raya 2013 – Konfim rambang mata

Hari ni kami di AQ Songket happy sangat sebab koleksi baru untuk Hari Raya dah bertambah ^_^  Hehe. Tak sangka ada lagi sampin2 songket baru sampai tak putus2. Ingatkan sudah selesai kerja2 mengemaskini galeri kami tapi nampaknya ada lagi update2 perlu dibuat di page Facebook &  juga blog.

Di sini kami sertakan beberapa gambar songket yang Hot &  sensational. Sebagai peringatan setiap songket cuma ad 1 sahaja tau, jadi siapa cepat dialah yang dapat. Selepas dah “usya” koleksi mini kami kat sini, jangan lupa ke koleksi MEGA kami di Facebook kami >> www.facebook.com/aqfashionist ingat untuk LIKE kami dahulu kepada yang belum ya 🙂

Koleksi mini Raya AQ Songket

image

image

image

image

image

image

Sikit baru ni….
Nak tengok lagi :-)? ….
Lalu-laju ke page Facebook kami ya. Konfim rambang mata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s