Taman bunga telur

Mahu je rasanya baring atas bunga telur fluffy ni semua. Dah la dari tissue semuanya, Huhu konfim lentok tido. Tapi ni semua untuk di hantar ke customer, jadi tk boleh la rosakkan walaupun sexiput pun πŸ˜›

Apa-apapun Alhamdulillah semua siap seperti yang dirancang – 200 pieces untuk majlis cukur jambul baby. It almost took my hubby & meΒ  5 days straight utk siapkan. Berperang mulut lah jugak bila tido pun tak cukup Hehehe.

Everything is safely delivered &Β  hope more order will come soon. Sekarang 30 pieces masih di dalam proses. Ala 30 je… Buat sambil masak pn boleh kan. Hehehe πŸ˜›

Xoxo
Airina
0102270138 πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s